Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Hemelvaartsdag de gehele dag geopend


Mooie dag voor een van onze activiteiten!

Donderdag 30 Mei 2019 * Fietspuzzeltocht en autopuzzeltocht. In navolging van vorig jaar is er ook dit jaar door de fam. Jofriet en Roos een fietspuzzeltocht uitgezet. Een prachtige tocht van ca. 30 km. door ons prachtige Westfriese landschap. Tevens hebben zij een hele mooie nieuwe autopuzzeltocht voor alle liefhebbers bedacht. Een tocht van ca. 125 km. langs unieke plekjes in Noord-Holland. Tijdens de tocht is er een mooie wandeling.U kunt gaan genieten van al het moois wat Noord-Holland te bieden heeft: geurige bloemenvelden, prachtige
bomenpartijen, idyllische oude huisjes, oude Westfriese stolpen, etc., etc. Zo kunt U van deze tocht, net als bij de fietspuzzeltocht, een gezellig dagje UIT maken. Ideaal voor een personeels, vrienden of familie-uitje. U kunt de tochten rijden op de zondagen 12, 19 en 26 mei & Hemelvaartsdag. En vanaf juni (bijna) iedere zaterdag en zondag. Wel alleen op reservering. 0229-503150. De kosten voor deelname aan deze puzzeltochten zijn € 6,75 p.p. Hiervoor krijgt U bij het startpunt Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek een kop
koffie of thee met ambachtelijk gebakken appelgebak en slagroom en natuurlijk de reis- en vragenformulieren van deze tocht. Tevens is er een extra vraag op het formulier. Als U de formulieren ingevuld inlevert bij Herbergh ’t IJsselmeer dingt U mee naar de prijzen. Uitslag eind oktober.

* Westfriese streitgolf. Van begin 28 apr. t/m oktober kunt u op afspraak met familie, vrienden of collega’s de 26 holes slaan die vernoemd zijn naar de plaatsen rondom de WF omringdijk. Kosten € 3,75 p.p.

*Wandel-foto-puzzeltocht. Een wandeling van 6,5 km. door Oosterleek en Wijdenes. De deelnemers krijgen een routekaart mee met daarop foto’s van dingen die u onderweg aan de rechterzijde van de weg tegenkomt. Aan de deelnemers de taak om het juiste adres bij de foto’s te vinden. Opstarten bij de Egelantier of bij ons. U begint met 1 x koffie of thee met ambachtelijk appelgebak en slagroom. Halverwege krijgt u een glas vruchtensap met een hartige bite. Kosten zijn € 10,00 p.p. U kunt in de weekenden op reservering lopen.

* Kraak de kluis. Top 100. Nieuwe editie. Als je het leuk vindt om “Escape-rooms” te kraken, is dit zeker jouw ding. Er staan in ons dorp 20 borden die verwijzen naar een nummer in de Top 100. Met deze aanwijzingen ga je proberen na afloop onze kluis te kraken. Je krijgt 1,5 uur de tijd. Kosten € 3,75 p.p.Er dient vooraf te worden gereserveerd. Deelname vanaf 4 personen. Ook geschikt voor grotere groepen.Let op! Het betreft hier een nieuwe editie! Dus heb je vorig jaar meegedaan? Nu een nieuwe kans op succes!