Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Irish folkmiddag met Masja & Robert


Heerlijke middag traditionele Irish folk

Zondag 15 December 2019. Om 14.30 uur Irish folk in een geheel eigen stijl. Dit wordt een middag genieten van 2 topmuzikanten on stage. Komt genieten van Ierse muziek in Kerstsfeer.

Masja Klarenbeek: Zang, gitaar en mandoline.
Masja is “ontdekt” door Bert Pfeiffer. Zij kreeg gitaarles van Bert. Tijdens deze lessen ontdekte Bert de geweldige zangkwaliteiten van Masja. Sindsdien houden de gebroeders Pfeiffer contact met Masja, die in Utrecht woont. Zij maakten gedrieën veel muziek in huiselijke sfeer. De laatste jaren i.s.m. accordeonist Onno Kuipers, omdat Bert door gezondheidsredenen af moest haken.

Robert Pfeiffer: Zang, gitaar, banjo, viool en fluiten.
Ierse Zanger/gitarist Robert groeide op in Westfriesland in een muzikale familie. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij zijn muzikaliteit en liet zich beïnvloeden door zowel klassieke muziek als door rock. (van Cuby tot The Stones) Spoedig voegde hij daar zijn liefde voor Ierse muziek aan toe. Reizen naar Keltische landen volgden al snel en speelde hij met locals en in pubs van Wales tot Schotland en van Frankrijk tot Ierland. Robert woonde onder meer een aantal jaren in Edinburg. Op het Ierse eiland Arranmore had hij een aantal jaren zijn eigen cottage en verdiepte zich verder in de liedjes, jigs & reels. Met lokale kroegbaas Jerry Early nam hij daar de cd ‘Midnight On Arranmore’ op en hij gaf er les in Irish Folk Music.