Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Streitgolf & Auto en fietspuzzeltocht. Kraak de Kluis. Samen op stap


Gezellige dag uit voor gezin, familie, vriendenploeg of personeelsuitje.

Zondag 21 Juli 2019 LEUKE ZOMERAKTIVITEITEN VANUIT OOSTERLEEK/WIJDENES

* FIETSPUZZELTOCHT Dit jaar weer een nieuwe, uitgezet door Evenementen-commissie Oosterleek. Een tocht van ca. 30 km. door ons prachtige Westfriesland. De kosten voor deel-name aan de fietspuzzeltocht zijn € 6,75 p.p. Hiervoor krijgt U bij Herbergh ’t IJsselmeer te Oosterleek een kop koffie of thee met ambachtelijk gebakken appelgebak en slagroom en de reis- en vragenformulieren van deze tocht. En u dingt mee naar de prijs die in oktober worden uitgereikt. Dit geldt voor de winnaars van de beide tochten. (zie autopuzzeltocht). U kunt de tochten rijden in de weekenden van eind april t/m half oktober. Vooraf reserveren s.v.p.

* AUTOPUZZELTOCHT Een tocht van ongeveer 135 kilometer langs unieke plekjes in ons mooie Noord-Holland. U kunt van deze tocht, net als bij de fietspuzzeltocht, een gezellig dagje UIT maken. Ook bij deze tocht is deelname € 6,75 p.p. (Meer info zie fietspuzzeltocht) U dient wel te reserveren bij de Herbergh. Tel: 0229-503150.

* WESTFRIESE STREITGOLF In de weekends op reservering: (eind april tot half oktober) De Westfriese streitgolf gaat door onze mooie dorpje Oosterleek. Men speelt via de holes die vernoemd zijn naar de dorpen en steden die gelegen zijn aan de Westfriese omringdijk. Op de holes spelen de teams tegen elkaar van max. 5 personen per groep. Kosten zijn € 3,75 p.p., incl. de scorekaarten. Voor kinderen t/m 6 jaar is het gratis. Het kan alleen op reservering worden gespeeld. Je bent in ieder geval 1,5 uur gezellig bezig. Succes gegarandeerd !!

* FOTO-PUZZEL-WANDELTOCHT.Een wandeling van 6,5 km. door Oosterleek en Wijdenes. De deelnemers krijgen een routekaart mee met daarop foto’s van dingen die u onderweg aan de linkerzijde van de weg tegenkomt. Aan de deelnemers de taak om het juiste adres bij de foto’s te vinden. Opstarten bij de Egelantier of bij ons. U begint met 1 x koffie of thee met ambachtelijk appelgebak en slagroom. Halverwege krijgt u een glas vruchtensap met een hartige bite. Kosten zijn € 10,00 p.p. U kunt in de weekeinden na reservering de wandeltocht lopen.

* KRAAK DE KLUIS. (Versie 2019) In ons dorp staan 20 borden met aanwijzingen naar de beste 100 nummers van de Top 2000. Deze kun je opzoeken in de Top 100 die wordt meegegeven aan de teams. Je vult op je antwoordblad in op welke plaats dit nummer staat in de Top 100. Dit worden de codes waar je mee kunt proberen de kluis te kraken die in de Herbergh hangt. De kluis heeft 5 sloten met allemaal hun eigen code. Weet je alle sloten te openen, zit er in de kluis een certificaat welke aangeeft dat je kluis hebt weten te kraken. Eind oktober wordt tussen de winnende deelnemers een waardebon verloot die men in de Herbergh kan besteden. Deelname is € 3,75 p.p. Het spel kan in de weekends worden gespeeld na reservering. Tel: 0229-503150. Min. aantal deelnemers is 4 personen. Ook zeer geschikt voor grotere groepen. De teams krijgen 1,5 uur tijd om de gegevens te verzamelen.

* SAMEN OP STAP. Vanaf mei. Een tocht door Oosterleek, Hem, Venhuizen en Wijdenes. U kunt deelnemen met een gezelschap van 4 pers. of meer. U krijgt een routekaart mee met daarop foto’s aan of bij huizen die u onderweg tegenkomt. Aan de deelnemers de taak om het juiste adres bij de foto’s te vinden. Tijdens de tochten komt u langs de gezellige terrassen van de 4 deelnemende horecazaken. Hier krijgt u op vertoon van uw deelnameformulier een heerlijk gerechtje. De tocht is ongeveer 24 km. Kosten van deelname bedraagt € 20,00. De tocht kan worden verreden in de weekends van begin mei t/m half oktober, tussen 14.00 uur en 19.00 uur.

Wij wensen u allen een hele mooie en gezellige zomer toe!