Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Menukaart

Diners, broodtafels, koud en warme buffetten, topwokken.


Wij verzorgen diners, broodtafels, brunches, lunches, koud en warme buffetten, Oosterleker frommeltafels, topwokken, etc., etc. Bel ons even om te reserveren.
Wilt u met een groter gezelschap komen genieten van een van de bovenstaande items,
dan maken wij maken vrijblijvend een offerte voor U.

Zo organiseren wij:

"Heerlijk eten & Westfries entertainment" op de  WESTFRIESE GASTEIVEND
Heerlijke West-Friese gerechten en mooi verhalen van Aris Bouwens. (museumwinkeltjes)
********************************************************************************
OOSTERLEKER MOSSELAVONDEN
Onbeperkt van de Zeeuwse lekkernij genieten met vrienden of familie.
********************************************************************************* 
BOKBIERDINER. Ieder jaar tijdens het bokbierfestival kunt u genieten van gerechten die zijn bereid met dit heerlijke herfstbier.
********************************************************************************* 
TOPWOKKEN.                                                                                                                   Per 4 personen staat er een wokpan met een bolle bodem op een gasstelletje. U kunt zelf uw vlees en groente grillen en/of stoven. De oorsprong van het Topwokken ligt in Japan, een combinatie van stoven en grillen in één pan. In het midden op de bol kunt u grillen en aan de buitenzijde stoven in de bouillon. Tijdens het grillen van het vlees vermengen de smaaksappen zich met de bouillon waarna men diverse soorten groenten in de bouillon kan stoven, deze combinatie geeft een verrassend smaakeffect.

Er is een heerlijke vleesschotel met varkensfilet, hamburgers, kipfilet, rundvlees. De groenteschotel bestaat uit o.a. taugé, paprika, champignons, uien en broccoli. Dit kunt u heerlijk gaan stoven. Alles wordt vergezeld door een rauwkostsalade, fruitschotel, stokbrood, frites, kruidenboter en 2 koude sauzen.
********************************************************************************