Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Heerlijke, gezonde twee gangen maaltijd aan Moeders tafel

Iedere eerste woensdag van de maand om 18.30 uur


U KUNT HIERVOOR ALLEEN TELEFONISCH RESERVEREN. 0229-503150
Iedere eerste woensdag van de maand kunt U de innerlijke mens verwennen met een heerlijke tweegangen maaltijd tijdens “Dineren bij Moeders” voor € 12,= p.p. Een gezellige, gezonde maaltijd die voor alle gasten gezamenlijk wordt geserveerd. Deze maaltijd wordt geserveerd om precies 18.30 uur. 

In Augustus zijn er in Oosterleek smartlapavonden onder de noemer : “ Zing mee in ‘t Smartlapkaffee “!!! Het betreft de komende woensdagen 1, 8, 15, 22 en 29 aug.

Deze maand een drie-gangen Moeders diner + muziek voor € 17,50 p.p. Reserveer snel, want we zijn diverse woensdagen bijna vol. Bel naar 0229-503150. Vanaf september gaan we weer verder met Dineren bij Moeders op de eerste van de maand. € 12,= voor een twee gangen diner.

Met steun in de rug van de (“niet vakantievierende”) enthousiaste koorleden van ons smartlappenkoor “Oosterleed” worden er smartlappen en levensliederen gezongen.
Rillingen over je rug met het tranentrekkende nummer “ Patsy “, met weemoed terug denken aan de zangeres zonder naam met het nummer “ het broekje van Jantje “, maar ook nummers als “ de Vlieger “, “ Kleine vogel “, Droomland”, en recente levensliederen en liedjes van Jan Smit, Nick & Simon en andere Nederlandse artiesten zullen uit volle borst worden meegezongen. Vanaf 20.00 uur wordt er gezongen. Er is vrij entree op deze avonden.

U kunt dit evenement ook eventueel combineren met de Oosterleker auto- of fiets- puzzeltocht. Deze kunt U op aanvraag de gehele zomer rijden.