Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Live muziek op 16 locaties in Oosterleek


Americana, folk, sixties, seventies, blues ,etc.

Zondag 22 September 2019. Om 14.00 uur MUZIKALE WANDELING IN OOSTERLEEK

Op zondag 22 september a.s. wordt er voor de negende keer de muzikale wandeling door Oosterleek georganiseerd. Er wordt op 16 verschillende locaties gemusiceerd. Vele dorpsgenoten in Oosterleek hebben toezegging gedaan om in hun tuin de muzikanten te laten optreden met de mogelijkheid om met eventueel slecht weer onder/of in de overkap, schuur, tuinhuis of dars te spelen. Het aanbod qua muziek is zeer divers: Iers, sixties, swing, folk, country, kleinkunst, blues, etc. etc. Voor de mensen die graag zittend de muziek willen bijwonen is het aanbevolen om zelf een zomerstoeltje mee te nemen, dit omdat het onmogelijk is om in te schatten hoeveel mensen deze middag de optredens zullen bijwonen. De invulling van de middag is tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Het speelschema laten we aan de muzikanten over, het zijn nu eenmaal creatieve geesten die zich niet in een strak keurslijf laten persen. Maar door de vele locaties is er deze middag overal wel iets te beluisteren.
Er wordt geen entreegeld gevraagd, omdat de muzikanten deze middag belangeloos optreden. Maar er zal wel na elke set even met de pet worden rondgegaan of er zal een money basket staan. Het zou door de muzikanten zeer op prijs worden gesteld als u wat doneert. Tevens zullen er van de deelnemende muzikanten cd’s te koop worden aangeboden.

Om 15.30 uur: optreden van THE CHECKERBOARD PARTYBAND in Herbergh ‘t IJsselmeer

Een vriendelijk verzoek voor mensen die uit de omliggende dorpen komen: kom, als het kan, op de fiets. Graag de auto buiten het dorp te parkeren in de brede berm langs de dijk of aan de westkant in de berm aan de Lekerweg. Dit om overlast te voorkomen voor bewoners en andere bezoekers van de wandeling. Veel plezier toegewenst namens de bewoners mooi Oosterleek (Gem. Drechterland).