Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Ierse en Schotse folk m.m.v .CELTIC ALBA


Bekend van de fameuze Schotse band BEGGARS ROW

Zondag 15 September 2019. Om 14.30 uur Op zondag 4 juni a.s. is een optreden van de Schotse formatie CELTIC ALBA in Folkclub Oosterleek. Bob Ferguson en violist Sebastian Meyer vormen dit duo. Het optreden begint om 14.30 uur. 

Zij spelen en zingen Schotse en Ierse Folk muziek, begeleidt op viool, gitaar, mandoline, fluit en harmonica. De muziek bestaat uit een mix van traditionele liedjes, actuele eigentijdse liedjes en eigen composities. Liedjes worden afgewisseld met humor.  Een geweldig repertoire van Irish song en natuurlijk veel meezingers zoals whisky in the jar en wild Rover en traditionele Irish pub songs. Het optreden staat garant voor een echt Iers volksfeest waar Guinness en Murphys Red rijkelijk zullen vloeien. Bob treedt op in traditionele Schotse tartan


Bob treedt al vele jaren wereldwijd op als fulltime muzikant. Op podia van kleine folkclubs tot grote festivals. Hij heeft samen met de leden van de bands Beggars Row, Celtic Hearts en the Triple Scots door de jaren heen met succes door Europa, de VS, het Midden-Oosten en Rusland getoerd.