Red Strats-persfoto.jpg
Coracle 2014-3.jpg
John Farmers Whistles 2016.jpg
Herbergh-4.jpg
UNICORN foto. 2016.jpg
Oosterleek. Bij nacht. 2018.jpg
Zing mee.6.jpg
Blue star vol.jpg

Herbergh

nieuws


Back to the sixties m.m.v. THE NEW HURRICANES


Dansen op de mooiste muziek van de jaren 60 en 70

Zondag 8 December 2019. Om 14.30 uur THE NEW HURRICANES: 200 jaar muzikale ervaring!!
Muziek maken , het mooiste wat er is !! Met repertoire wat je doet terug verlangen naar de gouden tijden van weleer.Vanaf de jaren 60 ,70 80 tot de betere nummers van nu. Met de nadruk op meerstemmige zang zullen deze "ouwe rotten" u niet teleurstellen. Van CSNY ,of Merseybeat tot aan de Beach Boys van Clapton tot the Beatles/ Stones of Eagles. Maar ook het betere Rock and Roll of Country werk van toen en nu staan op de setlist.
Oorspronkelijk begonnen in 2007 en "na enkele personele wijzigingen" Verder als The New Hurricanes. Bezetting Fred: keyboards/vocals/geluid. Gert Jan: sologitaar ,vocals. Peter: slaggitaar. Henny: basgitaar , vocals. Gerard: slagwerk , vocals
Sir Paul mc.Cartney , de Rolling Stones , Bob Dylan ze willen maar niet ophouden met muziek maken.Al scoren ze bijna geen hits meer , ze spelen nog steeds tot op de dag van vandaag , waarom ?Omdat muziek maken het mooiste wat is. Dit is ook het geval bij hun generatiegenoten van de New Hurricanes die weten ook niet van ophouden. Spelen al meer dan 200 jaar muziek in allerlei bands en sinds 2007 spelen ze louter voor de lol lekkere muziek waar menige babyboomer van uit z'n dak gaat. Want laten we wel wezen waar kan de gemiddelde 50 plusser nog lekker muzikaal uit z'n dak gaan met muziek uit zijn tijd ??